kolmapäev, 29. september 2010

Jagasime kogemusi kolleegidele

Eile külastasime Jüri Gümnaasiumi karjäärikoordinaator Kristel Kriisaga Ida-Harju Karjäärikohvikut Anija mõisas. Toimus karjäärikoordinaatorite teabepäev. Meil oli au osaleda praktikutena pooletunnise ettekandega. Karjäärikoordinaatoritena töötame nüüd teist aastat. Päris mõnus oli pisut ajas tagasi vaadata ja meenutada, kuidas kõik algas, mis on tänaseks tehtud ja julgustada teisigi härjal sarvist haarama. Oma ettekande lõpetasime Mark Twaini ütlusega, et eduks on vaja kahte asja: rumalust ja enesekindlust, sest just nii on saanud head asjad alguse.

Ida-Harju Karjäärikohvik on asunud pesa punuma Anija mõisa. Tundub hulljulgusena restaureerida ajaloohõngulist hoonet pärapõrgus noortele mõeldud keskuseks. Aga samas on paik just sobilik aja maha võtmiseks, enesesse süüvimiseks, planeerimiseks ja eduliste otsuste tegemiseks. Ja juba üsna varsti vuravad bussid täis ootusärevaid noori Anija poole, et tunnetada aja voolamist ja saada endast teadlikumaks. Ning kooliinimesed saavad mõnusas mõisas koolitust ja tuge...

Sära ja usk nende inimeste silmis annab kinnitust, et tegemist on väärt ettevõtmisega. Lydia oma meeskonnaga on ehedaks näiteks, et kui julged unistada, siis võib ellu viia suuri ideid. Au ja kiitus teile ning kuhjaga jõudu!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar